Hink med godsaker

Hej alla, jag skriver idag i denna blogg för att berätta om en underbar och sedan några månader nyinflyttad ung man, som efter sitt arbete med ensamkommande barn fick en stor hink med godsaker.

En ung man som för inte så länge sedan flyttade in i en etta i mitt kvarter fick en hink med godsaker efter att han hade ordnat fram nya målstolpar och nät till de ensamkommande barnen. Barnen har under några veckor tränat och spelat matcher och behövde nu nyare grejer, då det de använde sedan länge var rostigt, trasigt och begagnat. I hinken fanns allt från kaffe och kakor, till kaviar och god ost. Den unge mannen fick sitt livs överraskning efter att han ropats ut till fotbollsplanen för en match. Detta var första gången som de nya målen, skorna och bollarna skulle användas, och barnen sa att de ville att den unga mannen skulle se dem spela. När den unga mannen hade tagit sig till planen och ställt sig vid sidlinjen sprang alla barnen upp runt honom, det var då vi tog fram hinken med godsaker och gav honom den. Den unga mannen berättade för mig efteråt att sedan han flyttade från sin hemstad har han bara pratat med andra när han stått framför en mässväg och var därför extremt tacksam för att vi hade gett honom ett sånt gott välkomnande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *