Blivande mamma – mycket att tänka på

Inte nog med att min kropp förändras från dag till dag, jag blir större och jag håller på att skapa en ny människa inuti mig så ska man dessutom vara bra på att vara mamma och komma ihåg och förbereda en massa saker innan bebisen hittar ut. Jag har läst otaligt många listor med saker att göra innan man föder barn och jag skulle, även om jag blev mammaledig i vecka 9, aldrig hinna med att göra alla dessa saker.

Dessutom så ska ju alla saker dessutom göras rätt. Man ska köpa rätt barnvagn, rätt nappflaska, rätt bilbarnstol och rätt leksaker. Och då blir bara min nästa fråga – huuuur i hela världen ska jag veta vad som är rätt om jag aldrig varit mamma innan. Detta är mitt första barn?!

EN sak vet jag är rätt

Ja, en enda sak. Det vet jag är rätt. Och det har jag koll på. Det är nämligen att jag ska köpa alla leksaker på Vikingtoys.se. Detta är inget samarbete på något vis men jag har läst mycket om deras barnvänliga, miljövänliga och framförallt lärorika leksaker för barnen och är helt imponerad av deras verksamhet.

Vikingtoys.se säljer med andra ord helt miljövänliga leksaker, där du enkelt via deras hemsida kan gå in utifrån ålder på barnet, och hitta leksaker som passar just ditt barn och deras utveckling. För minst lika nog är det för mig att barnet ska utvecklas, må bra och lära sig saker som att vi ens ska köpa en barnvagn eller bilbarnstol, oavsett om dem är rätt eller inte.

Att få ta del av Vikingtoys.se sortiment är så spännande och jag ser verkligen fram emot våra första leksaker till vår bebis men också vilka leksaker som vidare kommer ta vårt barn framåt in i livet.