Plaggen som är ett måste i garderoben

Även om våren närmar sig med stormsteg så är vi ju faktiskt inte riktigt där ännu. Beroende på vart i landet man bor så kan det vara kallt och rått ett bra tag till, därför vill jag slå ett slag för att passa på att införskaffa sig ett riktigt bra underställ som håller en varm. Jag älskar mitt underställ som jag går i både under de kallaste dagarna under vintern, men även när det är en mer generösare kyla under tiden våren närmar sig. Trixet är snarare att arbeta med antal lager på lager man använder sig utav för att få den perfekta värmen.

Alltifrån underställ i dun till termo, fleece och bambu

Det kan även vara en god idé att införskaffa lite olika sorters underställ som man kan variera mellan. Det går att hitta många varianter på nätet om man letar lite på underställ herr. Är man ute efter något riktigt varmt under de kallaste månaderna på året kanske ett par långkalsonger i dun kan vara någonting? Det finns även termo underställ, underställ i bambu och fleece att välja mellan exempelvis. Jag tror att man får prova sig fram och se vad man gillar bäst helt enkelt.

Antibakteriellt material med bra andningsförmåga

Min personliga favorit är underställ i bambu. Jag tycker att dessa känns extra mjukt och följsamt mot kroppen. Sedan har bambu som materialegenskaper som är antibakteriella, vilket innebär att lukt, bakterier och smuts har svårt för att fastna i plaggen. Bambu är även ett material som andas bra och släpper igenom fukt, vilket gör att kroppen håller sig torr även om man skulle svettas. För att hålla sig varm och torr under dessa kyliga dagar på året så är verkligen mitt bästa tips att införskaffa sig ett riktigt bra underställ.