Ventilerade golvsystem för alla typer av godkända övergolv

Det är GEAB jag pratar om när jag pratar om ventilerade golvsystem, det kan du ta för givet numera. För efter att dem hjälpte oss hemma så finns det ingen annan leverantör som kan leverera ett bättre jobb än just GEAB. Med lång erfarenhet av både ventilerade golv men även av Platon matta så erbjuder dem två typer av ventilerande golv. Båda två håller fukten borta och bidrar till en behaglig inomhusmiljö.

Men när vi pratar mekaniskt ventilerande golv så gå in och läs mer via GEABs hemsida, dem är experter som sagt och där kan vi gå in på detaljer när det gäller hur man väljer vilket typ av golv man väljer. Detta kan skilja dig nämligen eftersom våra hus runt om i Sverige är olika byggda. Om man har problem idag med uppskjutande fukt, markradon eller dålig lukt från betongen så är det ventilation av golvet som gäller helt enkelt.

Med GEAB kan du känna dig trygg

Du behöver inte veta allting. Du kan med god ro bara ta del av GEABs all information på deras hemsida och känna dig lugn medan dem gör jobbet. Dem har gjort detta många gånger och med en erfarenhet som helt enkelt är ovärderlig. Det du däremot kan komma ihåg är hu ett ventilerat golv inte alls behöver ta mer plats än ett vanligt. Det finns nämligen mekaniskt ventilerade golvsystem som inte bygger mer än åtta millimeter på höjden, det vill säga ingenting som märks. Det finns dessutom ventilerade golv för miljöer utomhus som ger en fin miljö på kanske din altan, balkong eller på ett trädäck. Här hindras med andra ord all fuktvandring från betongplattan till det övre golvet och alla här blir så enkelt som det är sagt – glada och nöjda 🙂