En lampa från loppis

Nu är augusti snart slut och vardagen har börjat komma tillbaka som den var innan sommaren. Alla här i området har haft några veckors semester, vissa har varit och hälsat på vänner och familj i fjärran städer, andra har spenderat semestern på närmare platser. Jag och gubben min spenderade som är pensionärer nu, spenderade sommaren med att åka till västkusten och campa med våra barn och barnbarn. Innan vi kunde åka iväg var vi tvungna att laga vår husvagn, den hade ett dåligt kopplingshuvud och belysningen krånglade. Som tur var fick vi hjälp av en av grannarnas söner som jobbar på https://eltjanstalmhult.se/, han har mekat mycket i sina dar och visste precis vilka delar som passade våran husvagn. Då grannens son utöver att jobba med att installera solceller och nätverk, även har jobbat med husvagnar sedan tidig ålder, kunde han också hjälpa oss med att koppla på den nya belysningen och kopplingshuvudet. Som tack för att han hade hjälpt oss både hitta och koppla på delarna på husvagnen, köpte vi en fin liten lampa till honom när vi var på loppis. Lampan föreställde en jordglob vars inre lyste upp när man kopplade in den i ett eluttag. Lampan fick grannens son när vi kom hem, ett tack för den goda gärningen han gjorde tidigare under sommaren.