Snäll kvinna jobbar med nätverksinstallationer

Hej alla! Idag hade jag tänkt berätta om den snälla kvinnan som så hjälpsamt gick ut med en av grannarnas hund när dennes matte var på sjukhuset. Det hela började med att den söta gamla rara damen i trappuppgången bredvid ramlade utanför trappuppgången. Som tur var, såg en kvinna detta och sprang genast för att hjälpa damen upp. Då den gamla damen hade så fruktansvärt ont, så ont att hon inte kunde stå på benen, ringde kvinnan som hjälpt henne upp till 112. En ambulans var på plats efter några minuter (tur att damen inte behövde vänta länge) och damen fick läggas på bår. Väl på båren kom den gamla damen ihåg att hennes hund fortfarande är kvar i lägenheten. Kvinnan som hade hjälpt den gamla damen tvekade inte en sekund. Hon sa att hon skulle ta hand om hunden medans den gamla damen var på sjukhuset. Efter ca en och en halv vecka fick den gamla damen komma hem igen. Inget var brutet men läkarna ville inte chansa att hon ramlar igen. Därför behöll de den gamla damen några dagar för att utföra tester. Både den gamla damen och hennes blev riktigt lyckliga när hon kom hem igen.

Då vi anser att en god gärning inte ska gå obelönad, funderade vi ut vad vi kunde ge till den snälla kvinnan som hade varit så hjälpsam. Vi fick reda på att kvinnan jobbade med nätverksinstallationer och just hade avslutat ett stort projekt där hon hade fått ta på sig ledarrollen. Därför bestämde vi grannar att den perfekta gåvan till den snälla kvinnan som hade hjälpt en gammal dam och tagit hand om hennes hund var en staty föreställande en ledare som delegerar. Kvinnan blev mycket glad över gåvan. Det finns inget bättre än att förgylla människors liv med fina presenter, när de förtjänar det.