Handskar till handledaren

Hej igen vänner, jag skriver återigen för att berätta om en människa som med sina goda gärningar har gjort sig förtjänt av beröm och en fin present.

Det hela började i förra veckan när den lokala fotbollsklubbens tränare blev sjuk. Klubben har ungdomar i åldrarna F8, P8, F12, P12, samt F15 och och P15. Tränaren insjuknade fort och var tvungen att ta ambulans till sjukhuset. Och som oturen inte var stor nog, hade P12 match samma dag, som nu hade varit tvungen att bli uppskjuten, eller ännu värre laget hade varit tvungna att ge upp utan att matchen spelats. Det var då Jörgen, en MC-kille från andra sidan stan erbjöd sig att coacha pojklaget genom matchen och tills tränaren hade blivit frisk. Pojkarna kunde därmed spela sin match, och hör och häpna, de vann faktiskt med 4-0, bästa resultatet på hela säsongen. Efteråt sa pojkarna att de spelade för sin älskade tränare, visst blir man rörd när barn visar sån kärlek.

Tränaren fick komma hem efter två dagar, och är nu helt frisk, som tur det. Det visade sig vara någon form av vanlig magsjuka, som man kan få om man råkar äta dåliga räkor eller liknande. Jörgen som hade ställt upp för pojkarna och sina medmänniskor köpte vi ett par nya handskar till, det var det minsta vi kunde göra för någon som hade gjort en så god gärning.